• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman zbulon të vërtetën për Ozanin, nesër në “Amaneti”

Jaman nis të dyshojë edhe më shumë për Ozanin pas sjelljeve të këtij të fundit. Ai bëhet shumë xheloz kur sheh se Ozan afrohet më tepër se ç’duhet me Seherin. Jaman zbulon se Ozan ka gënjyer dhe informon Seherin. Ozan qan para Jamanit dhe Seherit e thotë se ka pasur një jetë të vështirë. Seher mban anën e Ozanit dhe debaton ashpër me Jamanin. Kiraz jep intervistën e parë të punës.