• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman zbulon kamerën në dhomën e Seherit, nesër në “Amaneti”

Seher del me Ozanin duke i dhënë këtij të fundit shpresa. Jaman zbulon kamerën që Ozan ka vendosur në dhomën e Seherit. I xhindosur ai shkon menjëherë në vendin ku ndodhet Seher dhe Ozan dhe i vëzhgon nga larg. Seher inatoset kur sheh se Jaman po e përgjon dhe e kritikon. Jaman shkon në shtëpinë e Ozanit dhe e kërcënon të lërë punën duke i treguar se e ka mësuar për kamerën. Ozan detyrohet të lërë punën por Seher ngul këmbë.