• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman zbulon diçka që e tërbon kundër Selimit, nesër në “Amaneti”

Edhe Zija e ka vënë re ndryshimin në sjelljen e Jamanit dhe ia thotë këtë duke kujtuar edhe fëmijërinë e tyre. Seher dhe Jusuf do të shkojnë në akuarium, por Jaman nuk pranon t’i shoqërojë pavarësisht se Seher i lutet. Seherin dhe Jusufin i shoqëron Selim. Jaman sheh një foto të tyre dhe zbulon se Selim ndodhet me ta. I xhindosur ai shkon për t’u përballur me Selimin dhe e kërcënon të mos i shohë më pranë Seherit dhe Jusufit.