• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman urdhëron vrasjen e Seherit, nesër në “Amaneti”

Jaman urdhëron vrasjen e Seherit. Jusuf ndërkohë kërkon xhaxhain e tij dhe e pret në dritare. Seherin e pikëllon kjo situatë. Ikbal dhe Zuhal e nxisin më keq Jamanin kundër Seherit. Ali shkon në vilën e Jamanit dhe ky i fundit nxehet keq me komisarin. Ali paralajmëron Jamanin të mos i afrohet më Seherit dhe Jusufit. Begum ngre një kurth për Kirazin. Jaman telefonon Seherin dhe e kërcënon sërish. Seher i kërkon Jamanit të lërë pas inatin por më kot.