• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman mëson të vërtetën dhe kyç në dhomë Seherin, nesër në “Amaneti”

Jaman bën paqe me Seherin pa e ditur se ajo ka marrë kujdestarinë e  Jusufit. Seher ndërkohë bën gati valixhet për t’u larguar nga vila. Jaman e pret shumë keq lajmin se Seher është tashmë kujdestarja e Jusufit dhe mendon se ajo ia ka punuar pas shpine. Begum vazhdon me planet e saj djallëzore teksa Ali afrohet më shumë me Kirazin. Seher largohet nga vila, por Jaman e rikthen me forcë dhe e mbyll në dhomë.