• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman mëson ku fshihet Seher dhe Jusuf, nesër në “Amaneti”

Seher dhe Jusuf strehohen në shtëpinë e Aliut, por Jusuf kërkon Jamanin. Ndërkohë Jaman shumë i nxehur kërkon t’i gjejë ku janë fshehur. Jaman mendon se Seher ka ardhur me plan në vilë për t’i marrë nipin. Ai mëson ku është fshehur Seher dhe shkon në shtëpinë e Aliut i shoqëruar nga truprojat. Seher nuk pranon t’i japë Jamanit nipin. As Ali nuk lejon që Jaman të marrë Jusufin. Jaman betohet se do e marrë Jusufin patjetër.