• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman i tregon Seherit të shkuarën e tij, nesër në “Amaneti”

Ngjarja me Ozanin i ka lënë pasoja Seherit. Ajo pëson kriza paniku sa here që i vjen në mendje ai. Jaman përpiqet ta nxjerrë Seherin nga kjo situatë dhe bashkë me të dalin jashtë vile. Kiraz ndihmon Aliun për të kapur një kriminel. Seher pyet Jamanin për arsyen e vërtetë pse rrezikoi jetën për të dhe e shpëtoi. Jaman për herë të parë i hapet Seherit për të shkuarën e tij.