• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman i shpreh ndjenjat Seherit dhe i bën një kërkesë, nesër në “Amaneti”

Jaman i shpreh ndjenjat Seherit dhe i thotë se dëshiron që martesa e tyre të jetë e vërtetë. Ndërkohë dhe Jaman e dëgjon Seherin gjatë një bisede në telefon ku ajo thotë se nuk e di sesi ata mund të jenë një çift i vërtet pas gjithë këtyre gjërave. Zuhal i dërgon një mesazh Ikbalit me regjistrimet dhe e kërcënon. Ikbal frikësohet kur e merr mesazhin. Ali vazhdon të vuajë humbjen e Kirazit dhe sheh videot e saj mes lotësh.