• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman gjen vendndodhjen e Iklbalit, por është tepër vonë, nesër në “Amaneti”

Jaman merr një telefonatë dhe mëson se shoferin e Ikbalit e kanë vrarë. Rrëmbyesit vazhdojnë të kërcënojnë Jamanin dhe torturojnë Ikblalin. Seher i qëndron pranë Jamanit në një moment kaq të vështirë. Zuhal nuk është ende e kënaqur me hakmarrjen dhe kërkon më shumë, por shumë shpejt futet në telashe të tjera dhe vetë. Jaman gjen vendin ku ndodhej Ikbali, por është tepër vonë pasi ata janë larguar dhe kërkojnë më shumë para.