• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman dhe Seher kurorëzojnë dashurinë në martesë, nesër në “Amaneti”

Jaman dhe Seher vallëzojnë para të ftuarve dhe i mrekullojnë të gjithë. Seher vallëzon e pushtuar nga emocionet. Jaman e siguron se çdo gjë është në rregull. Ndërkohë Zuhal kërkon në zyrën e Jamanit për dosjen por nuk arrin ta gjejë. Jaman dhe Seher kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.