• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman dhe Seher i plotësojnë dëshirën Jusufit, nesër në “Amaneti”

Zija pëson krizë nervore pasi kupton se Jaman dhe Seher nuk janë më si dikur. Seher është e vetmja që arrin ta qetësojë Zijanë. Ky i fundit i kërkon Jamanit dhe Seherit të qëndrojnë gjithmonë bashkë. Nga ana tjetër Jusuf ka një tjetër kërkesë. Ai dëshiron që Seher dhe Jaman të vallëzojnë së bashku. Seher dhe Jaman vallëzojnë për t’i plotësuar dëshirën Jusufit, por ky vallëzim shoqërohet edhe me emocione nga ana e tyre. Ikbal dhe Zuhal e shohin me urrejtje këtë moment.