• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman dhe Seher bëhen gati për dasmë, nesër në “Amaneti”

Seher i rrëfen Jamanit çfarë ndodhi me lot në sy dhe e frikësuar. Jaman i kthen buzëqeshjen Seherit duke i dhënë një dhuratë. Zuhal merr guximin dhe i thotë Jamanit se ai po bën gabim që po martohet me Seherin dhe nuk duhet t’i besojë asaj. Jaman nxehet me Zuhalin dhe i thotë të mos e kalojë cakun. Seher dhe Jaman shkojnë të zgjedhin fustanin e nusërisë. Të gjithë bëhen gati për dasmë. Seherit i bëjnë makjazh dhe i rregullojnë flokët. Jaman mahnitet kur e sheh.