• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman bie në grackën e Selimit, nesër në “Amaneti”

Jaman shkon të shpëtojë Seherin dhe Jusufin, por bie në grackën e Selimit. Jaman plagoset dhe përfundon në të njëjtin vend ku ndodhet dhe Seher. Kjo e fundit i lutet Selimit të mos e vrasë Jamanin. Seher dhe Jaman përpiqen të zgjidhin litarët dhe ia arrijnë të lirojnë njëri-tjetrin.