• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman bëhet xheloz për Seherin, nesër në “Amaneti”

Ikbal hakmerret ndaj Seherit duke i grisur fustanin që ajo do vishte në ditëlindjen e Jusufit. Jaman dëgjon Seherin duke biseduar me Selimin dhe bëhet xheloz. Ikbal e nxit Zuhalin të dëshirojë jetën luksoze dhe të martohet me Jamanin për ta arritur këtë. Jaman nuk e lejon Seherin të kujdeset për plagën e tij. Mes Aliut dhe Kirazit nisin shkëndijat e para të dashurisë.