• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Këshilla

Ja si të thoni lamtumirë…

Ndarjet nuk janë aspak të lehta, sidomos kur keni kaluar kohë të gjatë me partnerin tuaj.

Këto janë mënyrat më të lehta për të thënë lamtumirën.

Mendoni për kohën që ju duhet

Kushtojini kohë të mjaftueshme marrjes së vendimit. Pra nëse keni nevojë për të qëndruar vetëm dhe për tu menduar bëjeni pa hezitim këtë gjë.

Takohu me një person të ri

Zakonisht pas ndarjes shumë persona harrojnë të kujdesen për veten, pra gjeni një person të ri të ndërtoni raporte të reja dhe mos mbani zi për historinë e shkuar.