• youuinsttaaffccbb
TEST
2, Instant Articles, Lajme

Ja shprehjet e Coco Channel që frymëzojnë brezat e vajzave dhe grave

Ajo ka qenë një nga emrat më të rëndësishëm të modës. Stilistja Coco Channel nuk kujtohet vetëm për stilimet e saj por edhe për këshillat dhe shprehjet e ndryshme që frymëzojnë femrat. Ju sjellim  disa prej tyre.

1-Stolitë, çfarë shkence në vete! Bukuria, çfarë arme e fortë! Modestia, çfarë elegance! – Coco Chanel

2- Një femër duhet të jetë dy gjëra: e stilit të lartë dhe e shkëlqyer. – Coco Chanel

3- Ngjyra më e mirë në botë është ajo që të përshtatet më së miri në trup. – Coco Chanel

4- Mos harxhoni kohë duke trokitur në mur, duke shpresuar ta shëndrroni në një derë. – Coco Chanel

5- Eleganca nuk ka të bëjë me veshjen e një fustani të ri. – Coco Chanel

6- Një femër që shkurton flokët e saj, është e prirur të bëjë ndryshime në jetë. – Coco Chanel

7- Për t’u bërë e pazëvendësueshme, duhet të jeni gjithmonë ndryshe. – Coco Chanel

8- Jeta ime nuk më kënaqi mua, kështu që e krijova vet botën time në të. – Coco Chanel

9- Për aq kohë sa e dini, meshkujt janë si fëmijët, ju dini gjithçka! – Coco Chanel

10-Thjeshtësia është çelësi i hijeshisë së vërtetë. – Coco Chanel

11-Një femër mund të jetë e veshur tepër, por asnjëherë shumë elegante. – Coco Chanel

12-Një femër që nuk parfumoset, nuk ka të ardhme. – Coco Chanel

13-Mund të jesh e mrekullueshme në të tridhjetat, magjepsëse në të dyzetat, dhe e parrezistueshme përgjatë tërë jetës. – Coco Chanel

14- Moda ndryshon, por stili qëndron gjithmonë. – Coco Chanel/revistawho.com