• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News

Ja cila këngëtare do ta shoqëroj Eneda Tarifën në ‘Eurosong’

Kënga e cila do të na përfaqësoj në Eurovizion këtë vit, do të rrugëtoj drejt Suedisë me zërat më të mirë të skenës shqiptare. Pjesë e këtij rrugëtimi do të jetë edhe Venera Lumani e cila ka qenë pikërisht ajo që ka konfirmuar se do të shoqëroj Eneda Tarifën në skenën e Eurosong-ut. “Jam shumë e lumtur dhe kam kënaqësinë të ndajë me ju lajmin se këtë vit do udhëtoj drejt Stockholmit/Suedi për në Eurosong bashkë me supër Eneda Tarifa dhe ekipin e këngës ‘FAIRYTALE’ si Back Singer”, shkruan Venera.