• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla

Ja arsyet pse duhet të kryeni marrëdhënie seksuale në mëngjes

Shpesh ёshtё dёgjuar se seksi i mёngjesitё ёshtё mё i dobishёm se ai nё orare tё tjera. Dhe sigurisht qё kjo gjё ёshtё mёse e vёrtet sepse ai mund t’ju rinojё, tё pёrmirёsojё shёndetin dhe gjendjen shpirtёrore. ‘Seksi i mёngjesit pёrmirёson intimitetin dhe afёrsinё emocionale’- thotё dr. Fran Walfish. Disa pёrfitime tё tjera janё kёto: rrit pjellorinё, pastron tenin dhe forcon eshtrat, redukton rrezikun nga sёmundjet e zemrёs dhe forcon imunitetin.