• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ish-e dashura e Jamanit bën xheloze Seherin, nesër në “Amaneti”

Seher dhe Jaman zgjedhin ftesat e dasmës dhe Seher vendos për atë që ka kuptimin më të veçantë. Ikbal dhe Zuhal aktrojnë si të lumtura për martesën e Seherit dhe Jamanit por nga ana tjetër Ikbal ka përgatitur një tjetër plan. Një mysafire e papritur vjen në vilë dhe takon Jamanin. Ikbal i thotë Seherit se ajo është ish-e dashura e Jamanit.