• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Irfan i kërkon divorcin Edës, këtë javë në “Babil”

Irfan dhe Eda kalojnë provën më të vështirë të jetës së tyre. Pas operacionit të Denizit, Irfan duhet të mbajë premtimin e pagesës ndaj Sulejmanit. Por gjërat bëhen edhe më keq me përfshirjen e Hakanit. Sulejmani i jep një kërcënim të fortë Irfanit dhe Egemenit për të treguar se ai nuk ka mëshirë në asnjë rrethanë. Ajshe, nga ana tjetër, duhet të afrohet me Hakanin për të mësuar më shumë për Sulejmanin. A do të jetë në gjendje Irfan ta mbajë premtimin ndaj Sulejmanit? Si do ta largojë Kudreti zemërimin e Solomonit? Irfan i kërkon divorcin Edës. Teksa përpiqet të rifitojë Ilajin, Sulejman e vendos Irfanin në mes të një rreziku të pamëshirshëm.