• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ikbalit i prishet plani, Jaman shkon të marrë nusen, nesër në “Amaneti”

Ikbalit dhe Zuhalit u prishet plani në momentin e fundit. Zuhal ka humbur dosjen me fotot e Seherit dhe Selimit. Seher vesh fustanin e nusërisë dhe bëhet gati për ceremoninë e dasmës. Jaman gjithashtu vishet dhëndër dhe është i lumtur që do kurorëzohet me Seherin. Seher përpiqet të kontrollojë emocionet duke i kujtuar vetes se dasma nuk është e vërtetë. Ikbal kërcënon Zuhalin se do e vrasë nëse nuk gjen një mënyrë për të ndaluar martesën e Seherit dhe Jamanit. Çdo gjë është gati për dasmën. Jaman shkon të marrë Seherin nuse.