• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ikbal rreh keq Zuhalin pasi mëson diçka, nesër në “Amaneti”

Jamanin dhe Seherin nuk i zë gjumi duke menduar vetëm për njëri-tjetrin. Punonjëset e shërbimit social vijnë sërish në vilë dhe Jaman e Seher shfaqen të dashuruar para tyre. Jaman i kap dorën Seherit dhe i premton punonjësve se ata marrin çdo vendim për të mirën e Jusufit. Zuhal përpiqet të helmojë Seherin, por çdo përpjekje e saj shkon dëm. Ikbal rreh Zuhalin kur e mëson këtë.