• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ikbal dhe Ela vënë në siklet Seherin para martesës, nesër në “Amaneti”

Jaman kupton që Seher ka diçka prej sjelljes së saj. Seher zgjedh pajën me ndihmën e Ikbalit dhe Elës. Zuhal përfiton nga rasti dhe futet fshehurazi në dhomën e Seherit. Ikbal e vë në siklet Seherin duke e detyruar të zgjedhë aroma parfumi e duke i folur për natën e parë të martesës. Zuhall vjedh ditarin e Seherit. Jusuf shkon në dhomën e tezes dhe gjen Zuhalin. Ikbal dhe Ela e ofendojnë Seherin për zgjedhjet e saj për pajën. Ela bisedon me Jamanin dhe i thotë se ai e ka mbështetur shumë pas vdekjes së babait prandaj e konsideron si vëlla. Seher bëhet keq kur sheh Jamanin duke përqafuar Elën.