• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Këshilla, Lajme

I keni këto sjellje? Shkenca thotë që keni inteligjencë të jashtëzakonshme

Disa tipare personale ose aftësi që konsiderohen të padobishme ose negative mund të identifikojnë në të vërtetë nivelin e lartë të aktivitetit të trurit të një personi. Të paktën, shkencëtarët mendojnë kështu. Cilat janë këto tipare dhe aftësi? Si na bëjnë ato më të mirë? Ne ju sjellim më poshtë një listë me disa shenja që sipas specialistëve tregojnë inteligjencë të jashtëzakonshme sipas “Bright Side”:
1. Shpesh shqetësoheni edhe për gjërat më të vogla.
2. Ju pëlqen të bëni shaka.
3. Ju jeni shumë kurioz.
4. Ju jeni shumë i impresionueshëm ose lehtësisht i shpërqendruar.
5. Ju ecni shumë.
6. Ju jeni i mirë në vetëkontroll.
7. Ju vazhdimisht gërvishtni diçka.
8. Ju zë gjumi gjatë ditës herë pas here./revistawho.com