• youuinsttaaffccbb
TEST
Lajme

Hysko – Huta, të bashkuar në shtëpi për pritjen e gëzueshme të më të voglës së familjes

Atara ka dalë nga marteniteti dhe ka ardhur në shtëpi. Aty i kanë bërë një pritje madhështore, ku të dy familjet Hysko dhe Huta janë mbledhur për të gëzuar së bashku. Turi publikoi një foto nga shtëpia ku shfaqen të gjithë së bashku të lumtur për ardhjen e Atarës ndërsa në sfond shihet se shtëpia është zbukuruar me tollumbaca e dekor rozë.

“Familja e Atarës”-shkruan Turi krah fotos,