• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Hoxha në Top Show: Femrat që heqin vetullat janë të mallkuara

“Islami e ndalon heqjen e vetullave kështu thotë Allahu. Femra që i heq vetullat si dhe ajo që ja heq janë të mallkuara sipas fesë Islame”, ka thenë hoxhë Omer Bajrami në Top Show.

Hoxha ka shtuar se Islami e ndalon gjithashtu një femër ti heq qimet në organet gjenitale një femre tjetër. Ajo duhet ti heq vetë ose partneri i saj.