• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Hakmarrje”, ja çfarë do të ndodhë sot

Duke parë dashurinë e Xhemres për Barësh, Shahika vihet në lëvizje që të mos humbasë vajzën e saj. Cila është oferta që do t’i bëjë ajo Barësh dhe si do të reagojë ky i fundit? Selen shfrytëzon afrimitetin me Hakan për përfitime personale. Çfarë do të zbulojë rastësisht Hakan? Lejla kërkon ndihmën e Haldun për të shpëtuar nga Shahika. Pa e ditur se me çfarë do të përballet, Ryzgar shkon në mbrëmjen festive të familjes Arsoi, por ai nuk është i vetëm. Kush është investitori i huaj aq i afërt me Jamur? Barësh takohet me Xhemren. Çfarë do të vendosin ata? Dikush do të jetë dëshmitar i afrimitetit të Hakan me Selen. Për të qëndruar pranë Ryzgar, mikesha e Jamur do të bëjë një deklaratë të befasishme./tvklan