• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Hakmarrje”, ja çfarë do të ndodhë nesër

Kush është mikesha e Jamur dhe cila është lidhja e tyre që nga e shkuara? Trupi i pajetë i Adem është fshehur nga të dyja.

Jamur duhet të fsheh mikeshën e saj, ndaj kërkon ndihmën e Hakan. A do të mësojë ai se kush është në të vërtetë ajo?

Emre gjendet ende në shtëpinë e Jamurit. Kjo e fundit përgatit mëngjesin për të.

Shahika është e bindur se Jamur qëndron pas zhdukjes dhe përpiqet të largojë Emren prej saj. Si do të reagojë ajo kur të mësojë se Adem ka vdekur?

Gjendja e Lejlës është përmirësuar shumë, por ajo e ka të pamundur të kujtojë të shkuarën e afërt. Shahika është e vendosur ta ndihmojë atë.

Ryzgar gjen mikeshën e Jamurit në shtëpinë e Hakan. Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Jamur përpiqet të largojë gjurmët e saj. A do të mundet tja dalë ajo?