• youuinsttaaffccbb
TEST
Pa kategori

Gynej mëson se Serkan është me kancer, nesër në “Lule të vetmuara”

Zehra nuk i lë rehat Songylin dhe Gynejin dhe ata pëfundojnë në komisariat. Tashmë e gjithë shoqëria e di për sëmundjen e Serkanit përveç Gynejit. Ky i fundit tallet me shokun e tij pa ditur se po e lëndon me fjalët. Serkan i tregon Gyenjit se është me kancer. Gynej e përjeton keq këtë lajm dhe nuk mund ta besojë. Ai vendos të plotësojë dëshirat e fundit të Serkanit. Ejlyl bëhet xheloze për Aliun. Gynej i kërkon ndihmë nënës së tij për të shkuar në koncertin e këngëtarit të preferuar të Serkanit. Maxhide vendos të jetojë në shtëpinë e Meralit dhe kjo e fundit pranon. Ali gjen personin që merret me trafikimin e fëmijëve./revistawho.com