• youuinsttaaffccbb
TEST
Lajme, Who Serial

Gjykatësi jep vendimin për Xhenet, Kaja mëson të vërtetën, ja ç’do ndodhë të hënën

Xhenet nuk e përballon dot qëndrimin në burg dhe qan në tualet. Xhengiz gris fotot e fëmijërisë së Selimit. Selim kthehet në shtëpi dhe pyet xhengizin dhe Nilgynin nëse kanë lidhje me futjen e Xhenetit në burg. Selim betohet se do hakmerret nëse ata qëndrojnë prapa kësaj çështjeje. Kaja shkon në shtëpinë e Mukadezit. Ai mëson se Xhenetin e ka vajzë. Kaja i thotë Mukadezit. Ajo habitet. Sema akuzon Arzun se e ka futur Xhenetin në burg që ajo të mos vijë nuse në shtëpi. Arzu e mohon. Ajo akuzon Xhenetin se ka mashtruar kompaninë. Kaja mëson se Xhenet është në burg. Selim shkon të takojë Xhenetin në burg. Xhenet i lutet t’i thotë që e ka falur. Ajo i thotë Selimit se nuk ka asnjë faj. Selim sillet ftohtë me Xhenetin dhe i ofron mbështetje. Xhenet nuk e pranon ndihmën e tij. Sema kërkon që Arzu të tërheqë denoncimin ndaj Xhenetit. Arzu nuk pranon. Kaja rrëmben drejtorin e Xhenetit dhe e torturon. Drejtori pranon se e ka detyruar Xhenetin që t’i firmosë dokumentat. Xhenet del para gjyqit dhe tregon se Arzu e detyroi të firmosë dokumentat. Gjykatësi vendos të shtyjë vendimin dhe lë Xhenetin në burg. Xhenetit i merren mendtë kur dëgjon vendimin. Arzu e fshehur në makinë i sheh të gjithë duke dalë nga gjykata./revistawho.com