• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Gjykata merr vendimin për Jamanin, nesër në “Amaneti”

Seher shkon të vizitojë Jamanin në qeli dhe i thotë se ka besim tek ai. Jaman i thotë Seherit se nuk është koha për t’u dorëzuar por për të qëndruar të fortë. Seher e kalon natën duke menduar për të dhe Jamanin. Të nesërmen ajo i çon kafe dhe ëmbëlsira në qëli Jamanit. Kiraz mbetet sërish pa punë. Jaman del në gjyq, por dëshimtarët gënjejnë para gjykatësit duke e bërë çështjen më të vështirë. Jamani lë amanet Seherit Jusufin.