• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë

Gjoksi dhe të pasmet? Jo më, 5 gjëra të tjera “çmendin” fantazitë e meshkujve

Kush tha për gjoksin dhe të pasmet? Meshkujt shohin gjëra të tjera te femrat.

1 – Veshja e bluzave…të tejdukshme
Shpesh, femrat janë të prirura të veshin T-shirt, por duket se meshkujt vlerësojnë shumë këtë lloj veshje, sidomos nëse bëhet fjalë për një të tejdukshme.

2 – Të qenit e pakujdesshme
Qoftë edhe derdhja e një filxhani kafe në bluzën e atij, mund të ndezë menjëherë pasionin.

3 – Ngrënia me gojën hapur
Një gjest që nuk ka të bëjë aspak me pamjen e hijshme, por që mund të ndezë fantazi seksuale në mendjen e mashkullit.

4 – Syzet dhe flokët e mbledhura
“Look”-u si për shtëpi duket se burrit i lind dëshirën e pafrenueshme. Ndoshta është e lidhur me faktin që synohet të bëhet për vete “vajza e mbarë”.

5 – Djersitja trullosëse
Duket se djemtë çmenden kur vajzat djersinë. Po, sepse e imagjinojnë djersën në kontekste të tjera, më “hot”.