• youuinsttaaffccbb
TEST
Fotot, Who VIP

FOTOT / VIP-at që u zbukuruan me kalimin e viteve… Nga George Clooney tek Demi Moore, David Beckham e Celine Dion

Na ishte një kohë kur njerëzit ishin si “rosaku i vogël i shëmtuar në shërbim”. Por koha i shëron plagët dhe pamjen gjithashtu.

Edhe pse “rosakët e vegjël të shëmtuar”, shpesh kanë përjetuar tallje për shkak të paraqitjes së tyre, sot ata janë yjet që ndriçojnë Hollivudin. Për disa adoleshenca ka bërë mrekulli, për disa të tjerë mrekullia është shfaqur me kalimin e kohës, ata janë rafinuar me vjetërsinë si vera. George Clooney, Demi Moore, Celine Dion…, etj, le të kthemi prapa në kohë të shikojmë metamorfozën e tyre.

flori-mumajesi
Demi Moore
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-4
David Beckham
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-7
Shia LaBeouf
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-19_1
Céline Dion
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-10
Daniel Craig
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-19_0
Drew Barrymore
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-14
George Clooney
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-12
Dakota Fanning
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-2
Matthew David Lewis
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-5
Kylie Jenner
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-6
Joseph Gordon Levitt
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-13
Justin Timberlake
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-15
Nicole Kidman
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-8
James Franco
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-19
Ryan Gosling
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-17
Kelly Osbourne
ces-stars-bonifiees-avec-l039age-photo-18
Patrick Dempsey