• youuinsttaaffccbb
TEST
Modë

FOTOT/ Veshjet më ‘chic’ për fëmijë në sezonin pranverë – verë 2017

Pranvera dhe vera janë sezoni i dasmave, ndaj dhe është koha për të gjetur veshjen e duhur të ceremonisë për femjët. Më poshtë do të gjeni një kolazh fotosh me fëmijët më të famshëm të pasarelave me veshjet e Jacadi, Bonpoint, Zara, etj. Nuk ju mbetet veçse t’i shijoni e pse jo zgjidhni njërin prej tyre për fëmijët tuaj.