• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

FOTOT/ Këta janë VIP-at që nuk janë martuar me VIP-a dhe kanë marrëdhënie të suksesshme

Klisheja se artistët kuptohen më mirë me artistët, nuk është gjithnjë e vërtetë. Ka edhe nga ata njerë të ekranit që mund të jetojnë shumë mirë me partnerë që nuk i përkasin botës së artit, shkruan “Panorama”. Ata duken shumë të lumtur në krahët e jo­artistëve dhe këtë e ka vertëtuar edhe marrëdhëniet apo martesat e tyre që i kanë rezistuar kohës.

alma_1473152079-9662729

julii_1473152091-4859245

xhemi_1473152095-2758785

vedati_1473152100-217733

ermali_1473152106-497220