• youuinsttaaffccbb
TEST
Fotot, Jetë, Lajme

FOTO/ Hillary Clinton dhe Donald Trump ndër vite përmes fotografisë

Jeta e kandidadëve për president të Shteteve të Bashkuara, Hillary Clinton dhe Donald Trump përmes fotografisë.

92315795-children-1478598680-20518352_1478601200-79275643_1478601195-7854347  

     4_1478601186-704676_1478601175-28334585_1478601181-16006797_1478601168-6000708_1478601162-51558289_1478601154-2430801