• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme, Who Serial

Feride dhe vajzat mësojnë vendndodhjen e Mesudes, nesër në “Lule të vetmuara”

Feride gjen një shënim nga Ejlyli në letrën esaj ku ajo kërkon ndihmë. Zehra rrëmben djalin e Kemalit. Meral i dërgon një mesazh Ejlylit përmes radios duke i thënë se e ka marrë mesazhin e saj për ndihmë dhe shpreson që ajo të jetë mirë. Kemal kupton se Zehra i ka rrëmbyer djalin dhe shkon me policinë në shtëpinë e Sadullahut. Feride dhe vajzat mësojnë vendndodhjen e Mesudes falë ndihmës së Byshrës. Mesude mezi pret të shërohet për të shpëtuar të bijën. Zehra i ofron një tjetër bashkëpunim Selenit për të ndarë Songylin nga Gyneji. Feride dhe vajzat vizitojnë Mesuden dhe i tregojnë se Ejlyl nuk është gjetur. Ato përpiqen të mësojnë nga Mesudja vendndodhjen e Ejlylit. Mesude komunikon përmes syve me Feriden. A do të mundet ajo të tregojë ku ndodhet Ejlyl?/revistawho.com