• youuinsttaaffccbb
TEST
Teknologji

FACEBOOK/ Punonjësit e Zuckerberg dinë gjithçka për ne: Ja çfarë bëjnë çiftet pasi ndahen

Të punësuarit në kompaninë e Mark Zakerberg dinë shumë më tepër për ju dhe për jetën tuaj sesa mund të supozoni, të gjitha këto nga aktivitetet tuaja në Facebook.
Derisa dikur gjërat tona intime nga jeta jonë i kanë ditur vetëm të afërmit tanë, p.sh: prindërit, vëllezërit, motrat dhe miqtë, sot, në saje të Facebook-ut këto gjëra janë krejt ndryshe.

Në bazë të aktiviteteve nëpërmjet të rrjetit të ri shoqëror, me intimitetet tona janë të njohur të gjithë të punësuarit në kompaninë e Mark Zuckerbergut.

Në të vërtetë, krerët e kompanisë së Facebook-ut kanë konfirmuar që meshkujt dhe femrat pas ndarjes më shumë e përdorin këtë rrjet shoqëror, gjë që është fakt se deri ku kanë arritur “duke spiunuar” çiftet të cilët ndahen.

Ata katër javë i kanë vëzhguar ndodhitë në profilet e personave të cilët para pak kohësh kanë ndërprerë lidhjen dhe kanë gjetur të dhëna që pas ndarjes ta ata e përdorin më shumë këtë rrjet, madje edhe 225 për qind.

Nga kjo kompani supozojnë që zemrat e thyera rrjetet shoqërore i shohin si terapi e llojit të vet, duke spiunuar ish-partnerin, por edhe “më shumë” e përdorin Facebook-un për të gjejnë dashurinë e re potenciale. /Telegrafi