• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ejlyl vendos të shpëtojë Mesuden, por ç’do bëjë Kemali, këtë javë në “Lule të vetmuara”

Kemal i ngre kurth Ejlylit duke e ftuar në shtëpi. Ai tenton të abuzojë me Ejlylin në sy të Mesudes. Mesude tashmë mëson se Ejlyl ka patur të drejtë por nuk mund ta ndihmojë të bijën. Songyl mëson qëllimin e Zehras kundër babait të saj. Sadullah nuk heq dorë nga Zehra dhe vendos të martohet me të. Defne duke mos patur mundësi për të blerë rroba vjedh në një dyqan. Ejlyl denoncon Kemalin. Ajo arrin ta shpëtojë Mesuden me ndihmën e Songylit. Kjo e fundit e merr Mesuden në shtëpinë e saj. Zehra bashkëpunon me Kemalin. Mert tenton të abuzojë me Meralin. Kjo e fundit për të shpëtuar shkakton një aksident. Çfarë do ndodhë me Meralin? Na mbetet për ta mësuar këtë javë me episodet e reja çdo pasdite ora 16:10 në TV Klan./revistawho.com