• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ejlyl mendon se Demir është lidhur me Ajdan, nesër në “Kudo bashkë”

Demir zihet me Ejlylin dhe i kërkon të largohet nga jeta e tij. Demir është nën presion me rikthimin e Ejlylit dhe gjen qetësinë vetëm në krahët e Selinës. Kjo e fundit nuk e di të vërtetën dhe Demirin e rëndon pesha e fajita. Ibo organizon një darkë për Demirin, Selinën dhe Ajdën. Dy çiftet ja kalojnë shumë bukur në shoqërinë e njëri-tjetrit derisa Ajda i tregon diçka Demirit. Ajda i tregon Demirit se surprizat Selinës ia kanë bërë ato. Selin ndërkohë përballet me Ejlylin dhe Burakun. Ejlyl keqkuptohet dhe mendon se Demir është i lidhur me Ajdan.