• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Ejlyl i jep Selinës një dhuratë të çmuar, nesër në “Kudo bashkë”

Burak dhe Ejlyl bëhen më të afërt me njëri-tjetrin. Ejlyl i dhuron Selinës një unazë që për të ka shumë vlerë dhe kujtime nga e kaluara. Selin nuk pranon por Ejlyl insiston duke e bërë për vete Selinën. Ejlyl mendon të largohet dhe është në një situatë të vështirë. Ndërkohë Selin dhe Demir kalojnë momente të këndshme mes tyre.