• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Edës i dështon puna dhe shpërthen në lot, nesër në “Dashuria është në ajër”

Eda dëgjon një bisedë të Serkanit me Enginin dhe mëson diçka. Ajo i merr një pjesë të ekipit Serkanit dhe së bashku shkojnë të restaurojnë shtëpinë që kanë marrë përsipër. Puna anulohet dhe Eda shpërthen në lot. Pavarësisht gabimit të saj Serkan i qëndron pranë Edës. Kjo e fundit i kërkon falje. Serkan nis të afrohet më shumë me Edën duke i treguar histori të jetës së tij. Edën e zë gjumi në krahët e Serkanit.