• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Eda zbulon një sekret familjar të Serkanit, nesër në “Dashuria është në ajër”

Efe përballet me Serkanin dhe i tregon çfarë ka bërë. Eda vërteton se Serkan kishte të drejtë. Serkan vuan ndarjen nga Eda dhe kujton momentet me të. Ajdan duke e ditur sa shumë duhen Eda dhe Serkan përpiqet t’i bashkojë duke i ftuar për mëngjes pa dijeninë e njëri-tjetrit. Serkan merr një vendim të rëndësishëm për punonjësit e tij. Ajdan për ta falenderuar Edën i thotë t’i kërkojë çfarë të dëshirojë dhe ajo do t’ja plotësojë. Eda pyet Ajdanin për arsyen pse ajo nuk dilte nga shtëpia dhe Ajdan vendos t’i rrëfejë të vërtetën. Eda mundohet të nxjerrë dhe nga Serkan arsyen e sjelljes së tij.