• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Eda shkon t’i kthejë unazën e fejesës Serkanit, nesër në “Dashuria është në ajër”

Eda shkon të takojë Serkanin dhe i kthen unazën e fejesës. Serkan i thotë Edës ta mbajë ajo unazën, por Eda nuk pranon. Ajfer dhe Ajdan kritikojnë Edën dhe Serkanin. A do të mundet të zbulojë Xheren se kush ka qënë personi që ka publikuar kontratën e fejesës së Serkanit dhe Edës? Eda shkon në kompani dhe përpiqëet të fshihet nga Serkan por nuk ia del. Eda dhe Serkan zihen sërish, por nuk arrijnë dot t’i pranojnë ndjenjat që kanë për njëri-tjetrin.