• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Eda sërish në telashe për shkak të Denizit, nesër në “Dashuria është në ajër”

Selin dhe Deniz nuk heqin dorë nga plani i tyre për të mos i lënë të lumtur Edën dhe Serkanin. Serkan i kërkon llogari Selinit pse e mashtroi, por ajo e justifikon gjithçka. Kush do të trokasë në derën e Ajdanit që do ta emocionojë atë? Deniz vendos të zhduket duke mos e anuluar martesën e duke e lënë Edën në një pozitë shumë të vështirë. Erdem vihet pas Denizit.