• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Eda rikthehet tek Serkan, nesër në “Dashuria është në ajër”

Serkan për t’i kërkuar falje Edës i bën një surprizë. Ai i përgatit Edës një vazo me lule. Eda habitet kur mëson se Serkan ka përgatitur vazon me lule për të. Ajo pranon të qëndrojë krah Serkanit deri kur kontrata e tyre të mbarojë. Serkan i vendos sërish unazën Edës Selin dhe Ferit ju japin lajmin e tyre të martesës Edës dhe Serkanit.