• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Eda ndihmon Serkanin me projektin e ri, nesër në “Dashuria është në ajër”

Eda i kërkon Serkanit që ta vizatojë ajo peisazhin për projektin e tij të rradhës. Serkan pranon dhe Eda nis nga puna por Serkan ia gris vizatimin. Pas disa përpjekjeve Serkan më në fund e pëlqen punën e Edës. Kjo e fundit e përqafon. Serkan dhe Eda dalin të bëjnë Pazar bashkë. Fifi dhe Melo shpërngulin sendet e Edës në shtëpinë e Serkanit por përballen me nënën e tij e cila është kundër kësaj. Eda dhe Serkan gatuajnë për Selinin dhe të fejuarin e saj.