• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Eda mëson se Selin është vërtet shtatzënë, nesër në “Dashuria është në ajër”

Eda dyshon se Selin po luan një lojë me të dhe nuk është vërtet shtatzënë. Kjo gjë bën që Eda të afrohet sërish me Serkanin dhe të dy kalojnë një moment shumë emocionues. Eda shkon të bisedojë me Selinin dhe gjendet në një situatë të vështirë kur asaj i bie të fikët. Në spital Eda habitet kur doktoresha thotë se Selin është vërtet shtatzënë. Ajdan takohet me Kemalin. Si do të shkojë takimi mes tyre?