• youuinsttaaffccbb
TEST
Lajme, Who Serial

Eda kap Serkanin duke e tradhtuar, këtë javë në “Dashuria është në ajër”

Serkan dhe Eda vendosin të takohen, por Selin i fut në një kurth. Ata vazhdojnë të presin njëri -tjetrin në vende të veçanta dhe pas një kohe të dy humbasin shpresën dhe ngrihen. Eda u thotë vajzave se ajo kurrë nuk do ta besojë më Serkanin, ndërsa Serkan i thotë Enginit se ai kurrë nuk do të ndalojë së provuari. Eda merr një ofertë të mirë pune dhe e njëjta ofertë i bëhet dhe Serkanit. Ndërsa Serkan refuzon pa u menduar, Eda i thotë me kokëfortësi se do të marrë pjesë në fotosesion. Ajdan kap Alptekinin duke e tradhtuar. Ajfer mëson sekretin e Alptekin, por ndihmon Ajdanin. Kjo e fundit bën plane për të ribashkuar Serkanin dhe Edën, por këto plane ngatërrohen shumë. Serkan nuk heq dorë nga Eda. Eda, e cila mendon se ka filluar të jetë e padrejtë me Serkanin, mendon se është radha e saj për të bërë një hap. Vendimi i saj për të trokitur në derën e Serkanit një mbrëmje rezulton shumë më ndryshe nga sa priste. Ajo e gjen Serkanin me një vajzë./revistawho.com