• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Eda kalon natën me Serkanin, por Ballxha s’i lë rehat, nesër në “Dashuria është në ajër”

Ardhja e Semihës në kompani shkakton një situatë shumë të vështirë për Edën dhe Serkanin. Eda shpërthen keq ndaj Semihës. Semiha e kërcënon se nëse ajo vazhdon me Serkanin do ta shkatërrojë familjen Bollat. Semiha nuk i ndahet Edës dhe Ajferit duke i shkuar dhe në shtëpi. Eda shkon të kalojë natën në shtëpinë e Serkanit. Ballxha nuk i lë rehat duke ndërprerë momentet e tyre së bashku.